Safetyclick Type III

Safetyclick Type III

  • Op de muur te monteren
  • Veilig en gebruiksvriendelijk

47.73 ex | 57.75 incl

EAN: 8719324348393

Beschrijving

Safetyclick® ; een uniek en wereldwijd gepatenteerd concept ter bevordering van het veilig gebruik en opbergen van ladders.  Over de gehele wereld ontstaan de meeste ongelukken met werken op hoogte door het wegschuiven / omvallen van ladders. Zowel bij hobby matig- als bedrijfsmatig gebruik.

De gepatenteerde constructie van Safetyclick® , met zijn unieke constructie welke de krachten van het omvallen / wegschuiven van ladders doet voorkomen, geeft de oplossing voor het veilig gebruiken van ladders.

Safetyclick® heeft verschillende types ontworpen om zo iedere situatie veilig te kunnen bereiken met verschillende montage mogelijkheden.

De standaard Safetyclick® is in verschillende typen uitgevoerd in onverwoestbaar RVS ( oersterk en niet gevoelig voor corrosie ) voor levenslang gebruik en veiligheid. Voor de overige typen, welke meer bedoeld zijn voor het veilig werken met ladders in de bouw en industrie ( o.a. steiger- en podiumbouw ) is de Safetyclick® uitgevoerd van industrieel aluminium.

Safetclick® staat voor veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is de Safetyclick® zeer snel en makkelijk te monteren.

Deze RVS Safetyclick® is een optie van het standaard model, echter met de constructie waarbij de Safetyclick® rechtstreeks op de muur / wand te monteren is.

Productvideo

 

Neemt u bij vragen contact met ons op

[wpcb-combo]

Klanten die u voorgingen...

Hulp nodig bij uw bestelling ?