BLOG

on
Alumexx prijsverhoging per 1-1-2020
Geachte relatie,

Per 1 januari 2020 zal Alumexx een prijsverhoging van 1.85% doorvoeren op al haar producten.

Het zal u niet ontgaan zijn dat arbeid- en brandstofkosten dit jaar met maar liefst 8,6 procent gestegen zijn. Dit blijkt uit het rapport ‘Kostenontwikkelingen in het wegvervoer’ dat jaarlijks wordt uitgeven. Het rapport is samengesteld op basis van bronnen zoals Eurostat, CBS, Panteia en de prijsopgaven van leveranciers, importeurs en fabrikanten. Hierdoor is Alumexx genoodzaakt deze prijsverhoging door te voeren.
 
Bestellingen t/m 31 december ’19 worden uiteraard nog verwerkt volgens de huidige prijsstandaarden.
Neemt u voor vragen contact met ons op.

Hopend hierbij u voldoende te hebben geïnformeerd,

Het Alumexx Sales team

on

Nieuw in de Alumexx webshop: het BS Platform 250 Light (Carbon Deck). Dit steigerplatform is voorzien van een Carbon Deck dat zorgt voor een gewicht van slechts 12kg. Optioneel leverbaar met luik. Normering: NEN 1004 en EN 131

Nu verkrijgbaar in de webshop vanaf: 209 euro ex met GRATIS verzending.

on

Alumexx introduceert een innovatief nieuw type rolsteiger!

Dé ALX AGS X-Light met 7.3 meter werkhoogte. Deze ruim uitgeruste rolsteiger is voorzien van licht gewicht AGS Light voorloopleuning systemen (verplicht sinds 2018) en met
carbon-deck platformen, met een gewicht van slechts 12 kg!

De rolsteiger heeft professionele binnen afmetingen van 1.35 m – 2.50 m.

Alleen deze maand verkrijgbaar voor de introductieprijs van 1.598,-

ALX X-Light Rolsteiger

Werkhoogte: 7,2 m

Nu voor slechts:

€1,598,-

incl verzending

on

Alumexx voegt gerenommeerd ladder merk Smart Level Ladder toe aan assortiment. Smart Level Ladder is een wereldwijd begrip in de ladder industrie. De ladders zijn uitgevoerd met een 2-tal geïntegreerde veiligheidssystemen, die ervoor zorgen dat men nog sneller en veiliger kan werken.

De ladders zijn in 2009 ontwikkeld en daarna nog jaren doorontwikkeld tot een veilig EN131 en NEN 2484 goedgekeurd hoogwaardig kwaliteitsproduct. Tevens zijn de ladders ook TÜV en GS gecertificeerd. Kortom, deze voldoen aan de aller hoogste kwaliteitskeurmerken.

De 2 veiligheidssystemen:
Door middel van het Smart level systeem, staat de ladder altijd binnen één seconde waterpas, tot een hoogteverschil van 19 cm. Dit scheelt niet alleen veel gepruts met een schuine ondergrond, het is ook veel veiliger en daarnaast is het wettelijk verplicht om de sporten van een ladder altijd recht te hebben staan.

Het Top safe systeem is een klemsysteem aan de bovenkant dat ervoor zorgt dat een ladder binnen één seconde muurvast staat. Hierdoor kan een ladder niet meer kantelen of kiepen, een noodzaak voor iedereen die veel met ladders werkt. 

Het aanvullen van het assortiment met producten voorzien van een hoge veiligheidsnorm en toch een betaalbare aanschafwaarde is iets wat Alumexx hoog in het vandaal heeft staan. Smart Level Ladder is een merk wat hier goed in past.

Alumexx voegt een 2-tal 2-delige ladders toe (2×12, 2×14) en een 2-tal 3-delige ladders (3×10, 3×14).

Bekijk hier de nieuwe Smart Level Ladder producten, tevens toegevoegd diverse productvideo’s.

on

Alumexx voegt diverse Batavia producten toe aan het assortiment. Batavia is een internationaal gereedschap merk dat opgericht is in 2009. Batavia is gespecialiseerd in technische innovaties en DHZ producten. De producten van het merk Batavia staan voor kwaliteit, innovatie en snelheid bij gebruik. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten probeert Batavia zoveel mogelijk gebruik te maken van de nieuwste en meest milieuvriendelijke technologieën.

Bestel nu direct met gratis verzending & morgen in huis !

on

Ook voor de top producten van Hailo kunt u voortaan bij Alumexx terecht.  Hailo is gewijd aan het gemakkelijker en veiliger maken van het werk voor de handel en de industrie professionals en hobbyisten sinds het werd opgericht in 1947.

Hailo biedt voortdurend nieuwe impulsen in de markt met zijn forward-looking productinnovaties. Vandaag de dag worden Hailo producten verkocht in meer dan 60 landen over de hele wereld.

on

Twin-Deck ACTIE. Nu (t/m 28 februari 2019) een 4-tal combinatie deals met een Alumexx Twin-Deck 2 treeds.

 

Actie geldig t/m 28 februari 2019

 

on

 

Alumexx breidt het assortiment uit met 2 nieuwe ALX ladder types. Het bestaande assortiment wordt namelijk aangevuld met een 2×14 en 2×16 variant. Alumexx ladders zijn reform ladders, betekent dat ze ook in een A-stand geplaatst kunnen worden. Verder worden ze uitgevoerd met een brede stabilisatiebalk voor meer veiligheid en comfort.

De ladders zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium waardoor hij minder afgeeft. Voldoen aan alle wettelijke veiligheidsnormen voor ladders.

Specificaties:

Alumexx ladder 2×14
Ingeschoven lengte m: 3.80
Uitgeschoven lengte m: 6.75
Hoogte A-stand m: 3.25
Gewicht kg: 20

Alumexx ladder 2×16
Ingeschoven lengte m: 4.30
Uitgeschoven lengte m: 7.75
Hoogte A-stand m: 3.76
Gewicht kg: 23

on

Alumexx is donateur van het Prinses Máxima Centrum. Jaarlijks krijgen circa 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Daarom namen ouders en zorgprofessionals meer dan tien jaar geleden het initiatief voor één nationaal kinderoncologisch centrum. Dat initiatief is uitgemond in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een uniek Centrum waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt.

Een mooi initiatief waar Alumexx graag aan mee helpt.

Meer informatie over het Prinses Máxima Centrum vindt u op: https://foundation.prinsesmaximacentrum.nl/nl/